Лазанья овочева
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Гриби (свіжі) 200 г
- Часник 2 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
- Паприка
- Сир твердий 150 г
- Лазанья (листи) 9 шт.
Овочі нарізати шматочками. Цибулю злегка обсмажити.
Додати туди овочі та гриби. Тушкувати 10 хвилин.
Розвести томатну пасту невеликою кількістю води.
Додати в овочі. Приправити за смаком.
Тушкувати 5 хвилин, зняти з вогню і охолодити.
Покласти 3 листи на дно деко, застелене фольгою.
Налити 1/3 овочів.
Натерти сир і 1/3 насипати на овочі.
Укласти так три шари, закінчити шаром сиру.
Помістити в духовку і випікати 30-40 хвилин при 180 градусах.
recepti.biz.ua производство карамели пролиновых корпусов конфет
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт приготовления салата мимоза.
Как приготовить летний салат - самые вкусные мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата языка. Салат язык рецепт.
Рецепты варенья и джемов с фото: черничное варенье. Варенье из арбуза.
Маковый торт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter