Лазанья "Осіннє танго"

ДРУГІ СТРАВИ
814 Лазанья "Осіннє танго"
Фото - Лазанья
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 150 г
  • Аджика (подрібнені томати) 250 г
  • Сир твердий 200 г
  • Кабачок 85 г
  • Цибуля ріпчаста 75 г
  • Селера коренева 75 г
  • Перець болгарський 50 г
  • Морква 35 г
  • Сіль
  • Борошно 1.7 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Вода 0.25 скл.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Молоко 1 скл.
  • Горіх мускатний (мелений) 0.3 ч.л.

Лазанья Приготувати домашню "локшину". 

Яйце трохи збити. Додати 1,5 склянки борошна.

 

 

 

Як тільки почнуть утворюватися грудочки, потихеньку почати вливати воду (0.25 скл.).

Потім тісто скачати в кулю, покласти в поліетиленовий пакет.

Відкласти на час приготування начинки і соусу.

Сир і кабачок натерти на крупній тертці, перемішати і відкласти.

Лазанья Цибулю, селеру і перець нарізати.

Моркву натерти.

Обсмажити овочі на середньому вогні у послідовності: цибуля, морква, селера, перець.

Потім додати фарш і зробити сильний вогонь.

Енергійно розім'яти всі грудки у м'ясі. Додати аджику (або подрібнені томати).

Тушкувати на найменшому вогні півгодини.

Приготувати соус Бешамель.

фото Лазанья

1 ст. л. вершкового масла розтопити і додати 1 ст. л. борошна.

 

 

 

 

Трохи обсмажити. Зняти з плити і почати вливати маленькими порціями 1 скл. молока.

Приправити 1/3 ч. л. мускатного горіха і поставити на середній вогонь. Нагріти соус.

Консистенція повинна бути рідкої сметани.

Лазанья

Отримане м'яке тісто розкачати, при цьому постійно додавати борошно.

Розкачати пласт, присипати борошном, ще раз розкачати.

У результаті повинен вийти довгий прямокутник. 

Тісто треба розгортати не менше 0,5 мм.

 

Лазанья На пласт тіста викласти начинку у послідовності: фарш, сир із кабачком, соус Бешамель (2/3 соусу).

Лазанья Пласт тіста скласти удвічі. Краї притиснути виделкою. Акуратно згорнути отриманий рулет равликом. І укласти в горщик.

Залити бешамель (можна розвести молоком). Посипати сиром.

Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку.

Лазанья Тушкувати 40 хвилин під кришкою.

Збільшити температуру до 250 градусів, зняти кришку і потримати в духовці хвилин 10 до появи рум'яної скоринки.

Приготовление плова в мультиваркеПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Уход за руками и ногами дома - мясные салаты с грибами. Рецепты Приготовления.

Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт рыба на пару.

Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт торт наполеон. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter