Лазанья м'ясна із соусом бешамель
795
інгредієнти:
- Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
- Тісто (макаронне) 0.5 упак.
- Молоко 750 мл
- Масло вершкове 40 г
- Борошно 40 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Помідор 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Горіх мускатний
- Олія рослинна
Приготувати соус. У сковороді розтопити масло, додати борошно і помішуючи, обсмажити. Потроху додати гаряче молоко.
Вимішувати на маленькому вогні. Додати сіль, перець і мускат.
Нарізати цибулю на кубики і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати фарш. Коли фарш злегка обсмажиться, додати 3 ст. ложки молока і тушкувати 5-10 хвилин. Посолити. Поперчити.
Форму змастити вершковим маслом і викласти шарами: соус, макаронне тісто (шпинатне, можна будь-яке).
Фарш, макаронне тісто, фарш, порізані на кубики помідори (видалити шкірку), тертий сир і соус. Відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус - салат белоцерковский рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі