Лазанья м'ясна із соусом бешамель

ДРУГІ СТРАВИ
795 Лазанья м'ясна із соусом бешамель
Фото - Лазанья м'ясна із соусом бешамель
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
  • Тісто (макаронне) 0.5 упак.
  • Молоко 750 мл
  • Масло вершкове 40 г
  • Борошно 40 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Помідор 2 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Горіх мускатний
  • Олія рослинна

Лазанья м'ясна з соусом бешамель інгредієнти Приготувати соус. У сковороді розтопити масло, додати борошно і помішуючи, обсмажити. Потроху додати гаряче молоко.

Вимішувати на маленькому вогні. Додати сіль, перець і мускат.

Лазанья м'ясна з соусом бешамель

 

фото Лазанья м'ясна з соусом бешамель Нарізати цибулю на кубики і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати фарш. Коли фарш злегка обсмажиться, додати 3 ст. ложки молока і тушкувати 5-10 хвилин. Посолити. Поперчити.

Лазанья м'ясна з соусом бешамель Фарш м'ясний Форму змастити вершковим маслом і викласти шарами: соус, макаронне тісто (шпинатне, можна будь-яке).

Лазанья м'ясна з соусом бешамель ТістоФарш, макаронне тісто, фарш, порізані на кубики помідори (видалити шкірку), тертий сир і соус. Відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. 

 

Рецепты салатов на любой вкус - салат белоцерковский рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter