«Лазанья» капустяна

ДРУГІ СТРАВИ
1068 «Лазанья» капустяна
Фото - «Лазанья» капустяна
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 700 г
  • Фарш 400 г
  • Печериці 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Спеції (сіль, перець, паприка, сушені трави)
  • Плавлені сирки 2 шт.
  • Вершки 11% 200 мл
  • Масло вершкове 40 г
  • Яйце 1 шт.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Помідор 1 шт.
  • Сир твердий 120 г
  • Кетчуп 4 ст.л.
  • Сметана 1 ст.л.
  • Майонез 1 ст.л.

 

 

 

«Лазанья» капустяна інгредієнти Відокремити листя від головки. Необов'язково, щоб була ціла головка капусти. Капустяне листя відварити в підсоленій воді 5-7 хвилин. Остудити.

 

 

«Лазанья» капустяна Фарш обсмажити з цибулею, посолити, поперчити, додати паприку, базилік, орегано, кмин і т. д., додати часник і посічену зелень, перемішати. Печериці порізати і теж обсмажити до готовності, посолити і поперчити.

 

фото «Лазанья» капустяна Для соусу плавлені сирки натерти на дрібній тертці. Вершки нагріти, посолити, поперчити, додати вершкове масло, сушені трави і додати натерті плавлені сирки, постійно помішуючи. Зробити масу однорідною і остудити до теплої.

 

«Лазанья» капустяна Капуста білокачанна Яйце збити, додати гірчицю і борошно, перемішати. Додати сирно-вершкову суміш і знову все ретельно перемішати.

 

«Лазанья» капустяна Фарш Форму змастити олією. На дно викласти один шар капустяного листя внахлест один на одного.

 

«Лазанья» капустяна Печериці Змастити 1/3 кетчупу і викласти невеликий шар фаршу.

«Лазанья» капустяна Лук На фарш викласти частину грибів і залити половиною сирного соусу.

«Лазанья» капустяна Часник Накрити частиною капусти і все повторити. Закінчити збирати «лазанью» капустяним листям. Змастити верх сумішшю з кетчупу, сметани і майонезу і відправити в духовку на 30-35 хвилин при 180°С.

 

 

«Лазанья» капустяна Зелень Твердий сир натерти на крупній тертці. Помідор порізати на шматочки. Через 30-35 хвилин дістаємо лазанью, розподіляємо поверх порізані помідор і засипаємо тертим сиром. Можна ще викласти порізані оливки. Прибираємо назад в духовку до зарум'янювання сиру приблизно на 10-12 хвилин.

 

«Лазанья» капустяна Спеції Даємо постояти 10 хвилин у формі, нарізаємо у ній і розкладаємо по тарілочках. 

 

Готовим со вкусом: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим со вкусом: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим со вкусом - десерты без выпечки рецепты с фото.

Салат Курица под шубойМясных, фруктовых и экзотических салатов

Готовим со вкусом: французские салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

www.recepti.biz.ua Брокколи в воке по рецепту Юлии Высоцкой

recepti.biz.ua рецепт торты медовик

Званый ужин кулинарное шоу сайт. Интересные кулинарные сайты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter