Лазанья із печерицями та куркою

ДРУГІ СТРАВИ
574 Лазанья із печерицями та куркою
Фото - Лазанья із печерицями та куркою
інгредієнти:
  • Лазанья 12 шт.
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Печериці 500 г
  • Вершки 200 мл
  • Сир (моцарела і пармезан) 500 г
  • Молоко 1 л
  • Масло вершкове 120 г
  • Борошно 3 ст.л.
  • Мускатний горіх
  • Сіль і перець
  • Яйце 1 шт.

Відварену курку зняти із кістки і розібрати руками на волокна, не дуже дрібно.

Печериці нарізати пластинками і обсмажити до м'якості на олії.

Додати до грибів курку, смажити разом ще пару хвилин, потім влити вершки, перемішати, тримати до загустіння і зняти з вогню.

Приготувати соус бешамель. Розтопити у каструльці вершкове масло, всипати у нього борошно, потім, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудки, влити молоко. Додати мускатний горіх і постійно помішуючи варити до загустіння соусу. Влити збите яйце у знятий із вогню соус. 

Якщо треба листи лазаньї відварити.

На дно форми налити трохи соусу бешамель і рівномірно розподілити його. Зверху покласти листи.

Наступний шар - курка із грибами.

Посипати тертим сиром і полити соусом.

Повторити двічі. Останній шар сиру і соусу накрити листами для лазаньї, залити залишками соусу, посипати тертим пармезаном і поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

Правильне харчування для схуднення менюправильне харчування

Рецепты греческой кухни с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты на святую вечерю. Рецепты для ужина.

Приготовить пармезан дома легко: маскарпоне в домашних условиях. Все про изготовление сыра на дому.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter