Лазанья із печерицями та куркою
- Лазанья 12 шт.
- Грудка куряча 1 шт.
- Печериці 500 г
- Вершки 200 мл
- Сир (моцарела і пармезан) 500 г
- Молоко 1 л
- Масло вершкове 120 г
- Борошно 3 ст.л.
- Мускатний горіх
- Сіль і перець
- Яйце 1 шт.
Відварену курку зняти із кістки і розібрати руками на волокна, не дуже дрібно.
Печериці нарізати пластинками і обсмажити до м'якості на олії.
Додати до грибів курку, смажити разом ще пару хвилин, потім влити вершки, перемішати, тримати до загустіння і зняти з вогню.
Приготувати соус бешамель. Розтопити у каструльці вершкове масло, всипати у нього борошно, потім, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудки, влити молоко. Додати мускатний горіх і постійно помішуючи варити до загустіння соусу. Влити збите яйце у знятий із вогню соус.
Якщо треба листи лазаньї відварити.
На дно форми налити трохи соусу бешамель і рівномірно розподілити його. Зверху покласти листи.
Наступний шар - курка із грибами.
Посипати тертим сиром і полити соусом.
Повторити двічі. Останній шар сиру і соусу накрити листами для лазаньї, залити залишками соусу, посипати тертим пармезаном і поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Правильне харчування для схуднення менюправильне харчування
Рецепты греческой кухни с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты на святую вечерю. Рецепты для ужина.
Приготовить пармезан дома легко: маскарпоне в домашних условиях. Все про изготовление сыра на дому.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter