Лазанья із капусти
- Капуста білоголова 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - шт 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Фарш м´ясний 500 г
- Сир твердий 100 г
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Молоко 1 скл.
Капусту розібрати на листя. Викласти в киплячу солону воду на 2 хвилини. Відкинути на друшлак. Залишки капусти дрібно нарізати.
Цибулю і часник подрібнити. Моркву натерти. Сир також натерти.
М'ясний фарш обсмажити на олії, додати моркву, цибулю і часник, перемішати, смажити 7 -10 хвилин. Додати нарізану капусту, сіль, перець. Пасерувати 5 хвилин.
Приготувати соус - обсмажити борошно на 1 ст. л. вершкового масла, влити молоко, масло, що залишилося. Перемішати, закип'ятити і зняти з вогню.
У форму викласти шарами - половину капустяного листя, половину фаршу. Знову капустяне листя і половину, що залишилася фаршу. Полити соусом і посипати сиром.
Запікати 20 хвилин при 200 градусах.
Можна кожен шар фаршу посипати тертим сиром.
Кулинарные рецепты с фотографиями - вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты панакоты с фото.
Эспрессо тв украина смотретьэспрессо
Мимоза салат рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter