Лазанья
- Лазанья 250 г
- Фарш м´ясний 1 кг
- Помідор 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Молоко 1 л
- Масло вершкове 100 г
- Борошно пшеничне 100 г
- Сир твердий 300 г
- Пармезан 50 г
- Сіль
- Перець
- Олія оливкова (соняшникова)
Цибулю і часник дрібно покришити. Моркву натерти на середній тертці. Із помідорів зняти шкірку і натерти на тертці. Цибулю і часник обсмажити на олії. Додати моркву, обсмажити. Додати фарш, посолити, поперчити і тушкувати до готовності. Додати помідори і тушкувати ще 5 хвилин.
Соус "Бешамель". Масло розтопити. Додати борошно і добре перемішати. Злегка обсмажити.
Потім тонкою цівкою влити молоко, добре перемішати і довести до кипіння. Нагрівати, доки соус не стане як рідка сметана. Стежити щоб не було грудочок. Посолити. Можна додати мускатний горіх або часник.
Сир натерти на середній тертці. У форму для запікання викласти листи лазаньї.
На листи викласти половину м'ясного соусу.
Потім зверху 1/3 соусу "Бешамель".
Посипати половиною тертого сиру.
Накрити листами лазаньї. Викласти залишений м'ясний соус. Змастити соусом Бешамель. Посипати сиром, що залишився. Знову викласти листи. Змастити соусом Бешамель залишеним.
Поставити в духовку і запікати 40-45 хвилин при 180 градусах. Коли лазанья буде готова, посипати її тертим пармезаном і поставити в духовку ще на 5-10 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты из жареных грибов.
www.recepti.biz.uaпеченя в горщиках
Рецепт суп-гуляш здесь
Мебель от производителя недорого - страви до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Мясные салаты с ананасомМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции
Как приготовить вкусный шашлык - салат з креветками з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Тайская кухня рецепты салатовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter