Лазанья
- Фарш 1 кг
- Спеції (для лазаньї) 5 упак.
- Сир (Гауда) 250 г
- Крем фреш 400 г
- Вода 1200 мл
- Лист для лазаньї
У великій і глибокій сковорідці обсмажити на олії фарш.
У каструльку або велику миску влити воду, насипати спеції і ретельно розмішати, щоб не було грудочок.
Вилити на сковорідку до фаршу.
Добре перемішати (додати хмелі-сунелі).
На максимальному вогні довести до кипіння і потім на середньому вогні при закритій кришці чекати доки соус не загусне.
Узяти форму.
Зачерпнути соус разом із фаршем ополоником і розподілити по дну форми.
Зверху викласти впритул один до одного листи для лазаньї.
Зверху знову соус із фаршем і так чергувати, доки фарш на скінчиться.
Останнім шаром повинен бути фарш.
На фарш намазати крем фреш (1-2 хвилини підігріти у мікрохвильовці - так він легше намазується).
Посипати зверху тертим сиром і в розігріту духовку на 200 градусів відправити на 40 хв.
Готову лазанью залишити на 15-20 хв охолонути - її буде зручніше викладати в тарілки.
Рецепты блюд из рыбы сазан. Рецепты блюд из мяса и рыбы.
Продукты для ЗОЖ по низким ценам: пирог из тыквы.
Рецепты вкусных простых салатов. Вкусные рецепты фруктовый салат.
www.recepti.biz.ua рецепты салат морепродукты
Медовик рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter