Лазанья
- Гриби 400 г
- Пластинки для лазаньї 6 шт.
- Сир (твердий) 300 г
- Сметана 100 г
Беремо будь-які гриби, чистимо, ріжемо. Тремо сир на крупній тертці.
Обсмажуємо гриби на вершковому маслі, в цей час відварюємо пластинки лазаньї не до повної готовності.
Кладемо відварену пластинку на поверхню, що не липне. Змащуємо сметаною.
На сметану викладаємо смажені гриби.
На гриби насипаємо тертий сир.
Акуратно загортаємо (не туго) виріб в рулетик, вкладаємо в змащену вершковим маслом форму. Аналогічно укладаємо щільніше один до одного й інші рулетики.
Посипаємо тертим мускатним горіхом.
Поливаємо залишками сметани (не сильно, щоб не плавали потім в соусі). Головне, щоб краї рулетиків були підведені й сметаною, а то потім тверді сухі будуть.
Посипаємо зверху залишками сиру.
Ставимо в духовку на 250-300 градусів і запікаємо до рум'яної скоринки.
Купить кондитерку - торт на день народження. Рецепты праздничных тортов.
Первые блюда рецепты простые супыРецепты русской кухни М Сырникова. Около 2000 рецептов
Рецепты без выпечкиРецепты блюд в глиняных горшочках
Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Салаты из свежих шампиньонов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter