Лаваш з баклажанно-м'ясною начинкою
1046
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- Лаваш (тонкий) - 6 шт
- Фарш (змішаний) - 500 г
- Баклажани - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Яйце - 1 шт
- Сметана - 2 ст. л.
- Сир м´який (тертий) - 50 г
- Паприка гостра (мелена) - 1 л
- Часник - 1 зуб.
- Перець чорний (мелений)
Баклажани. очистити від шкірки і нарізати кубиками.
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити з баклажанами, близько 7 хвилин, додати сметану і ще протушити 5 хвилин, додати яйце добре перемішати і прибрати з вогню.
Змішати з фаршем, посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник і зелень.
Намазати начинку на лаваш і посипати зверху сиром, все згорнути рулетиком, підгинаючи края усередину.
Загорнути у фольгу і запікати 50 хвилин, при температурі 200 градусів.
У результаті ніжна соковита гостра начинка в хрусткій оболонці.
Смачного!.
Производство и продажа лодок РИБ: риба смажена фото. Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром.
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі