Лаваш з баклажанно-м'ясною начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
1046 Лаваш з баклажанно-м'ясною начинкою
Лавашсбаклажанно-мяснойначікой
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш (тонкий) - 6 шт
  • Фарш (змішаний) - 500 г
  • Баклажани - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце - 1 шт
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Сир м´який (тертий) - 50 г
  • Паприка гостра (мелена) - 1 л
  • Часник - 1 зуб.
  • Перець чорний (мелений)

Баклажани. очистити від шкірки і нарізати кубиками.

Дрібно нарізати цибулю і обсмажити з баклажанами, близько 7 хвилин, додати сметану і ще протушити 5 хвилин, додати яйце добре перемішати і прибрати з вогню.

Змішати з фаршем, посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник і зелень.

Намазати начинку на лаваш і посипати зверху сиром, все згорнути рулетиком, підгинаючи края усередину.

Загорнути у фольгу і запікати 50 хвилин, при температурі 200 градусів.

У результаті ніжна соковита гостра начинка в хрусткій оболонці.

Смачного!.

Производство и продажа лодок РИБ: риба смажена фото. Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром.

ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter