Лаваш з авокадною пастою

ДРУГІ СТРАВИ
913 Лаваш з авокадною пастою
Лаваш з авокадной пастою
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Авокадо (Середніх розмірів, м´який) - 1 шт
  • Сіль (1 / 2 чайної ложки)
  • Чорний перець мелений (1 / 2 чайної ложки)
  • Асафетіда (або часник. 1 / 2 чайної ложки)
  • Цукор-пісок - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Йогурт ((кефір, сметана, вершки)) - 1 ст. л.
  • Кунжут - 1 ч. л.
  • Сир твердий - 50 г
  • Лаваш тонкий (Великий аркуш.)

Лаваш з авокадной пастою інгредієнти  1. Чистимо авокадо, знімаємо шкірочку. Розминаємо виделкою. якщо авокадо твердий-тремо на дрібній тертці. .

Лаваш з авокадной пастою 2. Додаємо всі спеції, йогурт, лимон. Добре перемішуємо.

фото Лаваш з авокадной пастою  3. Тремо на дрібній тертці сир. Додаємо до авокадо, перемішуємо. .

Лаваш з авокадной пастою Авокадо  4. Ріжемо великий аркуш лаваша навпіл. На одну половину тонко намазуємо пасту. Зверху кладемо другий аркуш, і його змащуємо пастою. .

Лаваш з авокадной пастою Сіль 5. Звертаємо. Обертаємо в плівку і відправляємо в холодильник. Хвилин на 20-30.

Лаваш з авокадной пастою Чорний перець мелений  6.Ріжемо рулетиками по 1.5 см. Приємного Апетиту! .

П. С. Так само дуже смачно використовувати пасту просто з хлібом.

Рецепт торта вишиванка з фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

recepti.biz.ua Салат из брокколи с овощами

Поможем выйти замуж в Германию: арахисовое масло рецепт. Лазанья из мацы.

рецепты французской кухни

Рецепты для ужина - рецепты на святую вечерю.

Варенье из арбуза: черничное варенье. Рецепты варенья и джемов с фото.

Кулинарные рецепты с пошаговыми фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

www.recepti.biz.ua сайт химкинского кулинарного училища

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter