Лаваш з авокадною пастою
- Інгредієнти:
- Авокадо (Середніх розмірів, м´який) - 1 шт
- Сіль (1 / 2 чайної ложки)
- Чорний перець мелений (1 / 2 чайної ложки)
- Асафетіда (або часник. 1 / 2 чайної ложки)
- Цукор-пісок - 1 ч. л.
- Сік лимонний - 1 ч. л.
- Йогурт ((кефір, сметана, вершки)) - 1 ст. л.
- Кунжут - 1 ч. л.
- Сир твердий - 50 г
- Лаваш тонкий (Великий аркуш.)
1. Чистимо авокадо, знімаємо шкірочку. Розминаємо виделкою. якщо авокадо твердий-тремо на дрібній тертці. .
2. Додаємо всі спеції, йогурт, лимон. Добре перемішуємо.
3. Тремо на дрібній тертці сир. Додаємо до авокадо, перемішуємо. .
4. Ріжемо великий аркуш лаваша навпіл. На одну половину тонко намазуємо пасту. Зверху кладемо другий аркуш, і його змащуємо пастою. .
5. Звертаємо. Обертаємо в плівку і відправляємо в холодильник. Хвилин на 20-30.
6.Ріжемо рулетиками по 1.5 см. Приємного Апетиту! .
П. С. Так само дуже смачно використовувати пасту просто з хлібом.
Рецепт торта вишиванка з фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
recepti.biz.ua Салат из брокколи с овощами
Поможем выйти замуж в Германию: арахисовое масло рецепт. Лазанья из мацы.
Рецепты для ужина - рецепты на святую вечерю.
Варенье из арбуза: черничное варенье. Рецепты варенья и джемов с фото.
Кулинарные рецепты с пошаговыми фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
www.recepti.biz.ua сайт химкинского кулинарного училища
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter