Лаваш по-вірменськи
672
інгредієнти:
- Лаваш вірменський 4 шт.
- Перець
- Приправа (сіль, перець, мелений імбир)
- Сир 200 г
- Огірок 150 г
Лаваш розрізати на 4 частини. Сир добре розім'яти з майонезом, сіллю і приправами. Додати дрібно нарубану зелень петрушки. Огірок нарізати на тонкі поздовжні скибочки. Частину лаваша змастити сирною масою, укласти всередину скибочки огірка, закатати в трубочки. Викласти на тарілку. Прикрасити зеленню і перцем.
приготовление борща на английском языке
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz Праздничная компания
recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі