Ландарики
- М´ясо 700 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Борошно пшеничне 200 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Айва 400 г
- Бринза 300 г
- Картoпля 1.5 кг
У сотейнику обсмажити м'ясо до золотистої скоринки.
Окремо обсмажити подрібнену цибулю до золотисто-коричневого кольору. Це буде частина начинки для ландариків.
Тісто. У борошно додати яйце, воду, і замісити тісто як на локшину.
Розділити тісто на дві частини, кожну розкачати приблизно 55 на 40 см.
Зверху по всьому периметру тіста розподілити обсмажену цибулю. Зверху натерти бринзу.
Скрутити рулети та нарізати їх.
У сотейник, де буде готуватися страва, викласти м'ясо, потім картоплю і айву. Посолити.
Зверху викласти ландарики.
Залити окропом страву так, щоб вода не дотикалася тіста (приблизно до середини картоплі).
Накрити кришкою і поставити в духовку на півтори-дві години при температурі 200 градусів.
Цю страву можна готувати й на плиті, час приготування скорочується.
Подавати так: великою тарілкою накрити сотейник, і перевернути м'ясо з овочами на тарілку. Головне, щоб рідини було не багато, інакше краще перевертати над раковиною.
Рецепты приготовления мясных салатовРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Моцарелла. Капрезе. Салат - легкие супы рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Американская кухня рецепты с фото выпечкаМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter