Лахме Фурне
- Кабачок (молодий) 0.5 кг
- Баклажан 0.5 кг
- Перець солодкий 2 шт.
- Фарш м´ясний (баранячий) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 6 шт.
- Петрушка
- Сіль
- Приправа
Кабачки і баклажани крупно порізати. Цибулю дрібно нашаткувати. Перець дрібно нарізати.
Помідори подрібнити в пюре.
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору, а потім перекласти у форму для духовки. Додати кабачки, перемішати і поставити в розігріту духовку (200-220°С) хвилин на 5-7.
Потім баклажани - перемішати і прибрати в духовку.
Через 5-7 хвилин додати перець, перемішати і знову в духовку на 5 хвилин.
Викласти фарш в овочі, акуратно перемішати.
Ще через 5 хвилин влити помідори (за бажанням можна додати томатної пасти), посолити і приправити.
Додати подрібнену петрушку, перемішати, зменшити температуру до 180°С і довести овочі до готовності (приблизно 30 хвилин). Більше не перемішувати, щоб зверху трохи запеклося.
Готовим со вкусом - салат святковий рецепт.
Рецепты простых новогодних блюд. Кулинарные рецепты новогодних блюд.
Торт наполеон по рецепту бабушки www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter