Лагман
- М´ясо 450 г
- Редька 200 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Цедра лимона
М'ясо нарізати дрібними шматочками і обсмажити.
Редьку та моркву нарізати соломкою, а цибулю і перець півкільцями. У злегка обсмажене м'ясо додати цибулю, перець, моркву, редьку. Тушкувати до готовності, потім додати томат, і добре перемішавши, налити воду, щоб закривала, додати сіль, перець, спеції, зелень. Тушкувати приблизно 15 хвилин. Додати подрібнений часник і цедру лимона.
Відварити спагеті.
Украинская кухня доставка Киевукраинская кухня доставка
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком.
Рецепт салат охотничийПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Пицца начинка с яйцомПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
recepti.biz Проверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Любите жареную курочку - как правильно приготовить соус бешамель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter