Лагман

ДРУГІ СТРАВИ
574 Лагман
Фото - Лагман
інгредієнти:
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля 6 шт.
  • Сік томатний 1 скл.
  • Перець
  • Сіль
  • Спеції до м´яса
  • Спагеті 1 пач.
  • Олія 3 ст.л.

М'ясо дрібно нарізати (як на окрошку), обсмажити до золотавого кольору на олії у казанку, додати спеції і перець, злегка посолити. Додати дрібно порізану цибулю. І теж обсмажити. Додати моркву, натeрту на тeртці і продовжити обсмажувати. Коли морква набуде злегка рум'яного вигляду, додати склянку томатного соку (або ложку томатної пасти, розведeної водою). Тушкувати хвилин 5-10. Засипати дрібно порізану картоплю (як на окрошку), додати киплячу воду. Дати трохи покипіти, посолити. Варити до готовності картоплі. Спагеті відварити. Промити, але не додавати олію. Перед подачею на стіл, у тарілку насипати спагеті, залити готовим "варивом" із казанка. Посипати кропом.

Готовим со вкусом - салаты новинки рецепты.

Шоколадное облако. Рецепт Юлии Высоцкой