Лагман
574
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Перець
- Сіль
- Спеції до м´яса
- Спагеті 1 пач.
- Олія 3 ст.л.
М'ясо дрібно нарізати (як на окрошку), обсмажити до золотавого кольору на олії у казанку, додати спеції і перець, злегка посолити. Додати дрібно порізану цибулю. І теж обсмажити. Додати моркву, натeрту на тeртці і продовжити обсмажувати. Коли морква набуде злегка рум'яного вигляду, додати склянку томатного соку (або ложку томатної пасти, розведeної водою). Тушкувати хвилин 5-10. Засипати дрібно порізану картоплю (як на окрошку), додати киплячу воду. Дати трохи покипіти, посолити. Варити до готовності картоплі. Спагеті відварити. Промити, але не додавати олію. Перед подачею на стіл, у тарілку насипати спагеті, залити готовим "варивом" із казанка. Посипати кропом.
Готовим со вкусом - салаты новинки рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі