Лагман

ДРУГІ СТРАВИ
672 Лагман
Фото - Лагман
інгредієнти:
  • Баранина (ягня) 500 г
  • Морква 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Цибуля порей (зелeна частина) 1 шт.
  • Капуста кольрабі 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Часник
  • Зелень
  • Олія рослинна

Баранину промити, розрізати на смужки, покласти у казан і тушкувати на олії до готовності.

Цибулю порізати на четвертинки, додати м'ясо і тушкувати декілька хвилин.

Моркву, болгарський перець і кольрабі порізати соломкою, покласти у м'ясо і тушкувати, доки не буде майже готове.

Посолити, але не сильно.

Потім покласти туди зелень цибулі порею і ще тушкувати 2-3 хвилини.

Залити гарячою водою, щоб вода була на 2 пальці вище всіх овочів. Довести до кипіння.

Потім у казанок насипати соус для спагеті болоньєзе, добре перемішати і проварити хвилин 7.

Якщо треба, досолити, поперчити, покласти спеції для лагмана. Довести до кипіння і зняти з вогню.

Перед подачею на стіл покласти зелень.

Салаты с заправкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты быстрой и вкусной диеты: праздничные закуски на новый год.

Миксеры и блендеры: домашний майонез миксером видео. Миксер Redmond - Миксер RHM-2101.

Как приготовить летний салат: рецепты салатов из моркови. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты салатов с фото тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter