Лагман
- Баранина (ягня) 500 г
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля порей (зелeна частина) 1 шт.
- Капуста кольрабі 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Часник
- Зелень
- Олія рослинна
Баранину промити, розрізати на смужки, покласти у казан і тушкувати на олії до готовності.
Цибулю порізати на четвертинки, додати м'ясо і тушкувати декілька хвилин.
Моркву, болгарський перець і кольрабі порізати соломкою, покласти у м'ясо і тушкувати, доки не буде майже готове.
Посолити, але не сильно.
Потім покласти туди зелень цибулі порею і ще тушкувати 2-3 хвилини.
Залити гарячою водою, щоб вода була на 2 пальці вище всіх овочів. Довести до кипіння.
Потім у казанок насипати соус для спагеті болоньєзе, добре перемішати і проварити хвилин 7.
Якщо треба, досолити, поперчити, покласти спеції для лагмана. Довести до кипіння і зняти з вогню.
Перед подачею на стіл покласти зелень.
Салаты с заправкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты: праздничные закуски на новый год.
Миксеры и блендеры: домашний майонез миксером видео. Миксер Redmond - Миксер RHM-2101.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов из моркови. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов с фото тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter