Лагман
- Яловичина 500 г
- Грудка яловича 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Морква 6 шт.
- Дайкон 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Помідор 1 шт.
- Томатна паста 4 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Перець червоний пекучий
- Олія соняшникова
Свинину можна замінити іншим м'ясом.
М'ясо порізати на шматочки невеликого розміру.
Обсмажити усе м'ясо і перекласти у каструлю.
Налити воду, тільки щоб трохи прикрила м'ясо і поставити варити. Коли закипить, покласти картоплю, нарізану брусками і варити приблизно годину.
Овочі помити, почистити, порізати брусочками і по черзі усе обсмажити на сковороді із додаванням рослинної олії.
Спочатку, наливши трохи олії на сковороду, обсмажити цибулю, до цибулі додати моркву і смажити разом. Потім додати перець болгарський. Помідор очистити від шкірки: надрізавши хрестоподібно шкірку помідора, залити його на 2-3 хв окропом. Потім воду злити - промити холодною водою і зняти шкірку, помідор нарізати кубиками і додати на сковороду до овочів.
Потім додати перець болгарський.
Потім додати томатну пасту і все ще хвилини 3 смажити. Через годину до м’яса додати у каструлю засмажку і варити приблизно ще 30 хв. Посолити і поперчити.
Подавати із локшиною. Локшину відварити як звичайно, відкинути на дуршлак, потім помістити у чашу, змастити олією, щоб не злиплася.
У супову тарілку покласти локшину, зверху лагман.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з копченою куркою.
Тыква купить почтой: пирог из тыквы. Продукты для ЗОЖ по низким ценам.
Сахарная паста,мастика для тортов: недорогой крем для торта. Подарочный торт.
CAKE-BAR - крем для торта для украшения. Ювелирный 1919.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter