Лагман

ДРУГІ СТРАВИ
625 Лагман
Фото - Лагман
інгредієнти:
  • М´ясо 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець солодкий (червоний) 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Редька (ріпа) 1 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Картопля 1 шт.
  • Помідор (томатна паста ) 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Часник
  • Приправа
  • Зелень
  • Макаронні вироби (вермішель, локшина)

У розігрітий з олією казан покласти порізане на шматочки м'ясо. Трохи посолити і обсмажити до золотавої скоринки. Укинути півкільцями цибулю. Моркву, редьку (або ріпку), перець, баклажан нарізати на кубики і покласти по порядку у міру обсмажування кожного овоча. Посолити, поперчити, додати часник і спеції.

Тушкувати все під кришкою на повільному вогні. Додати подрібнену картоплю. Заправити помідорами, натертими на тертку, додати у засмажку, залити окропом і тушкувати на повільному вогні до готовності. 

Відварити локшину, промити і змастити рослинною олією, щоб не злиплася. Викласти у каструлю, залити гарячою підливою, насипати зелень і лагман готовий. 

 

салати з сьомгою

Рецепт скумбрия под маринадомУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Куриная печень с яблоками рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Французские салаты рецепты с фотоКурсы французского языка различного уровня и направленности

Рецепт домашнего печенья на смальцеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter