Лагман
- М´ясо 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий (червоний) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Редька (ріпа) 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Картопля 1 шт.
- Помідор (томатна паста ) 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Часник
- Приправа
- Зелень
- Макаронні вироби (вермішель, локшина)
У розігрітий з олією казан покласти порізане на шматочки м'ясо. Трохи посолити і обсмажити до золотавої скоринки. Укинути півкільцями цибулю. Моркву, редьку (або ріпку), перець, баклажан нарізати на кубики і покласти по порядку у міру обсмажування кожного овоча. Посолити, поперчити, додати часник і спеції.
Тушкувати все під кришкою на повільному вогні. Додати подрібнену картоплю. Заправити помідорами, натертими на тертку, додати у засмажку, залити окропом і тушкувати на повільному вогні до готовності.
Відварити локшину, промити і змастити рослинною олією, щоб не злиплася. Викласти у каструлю, залити гарячою підливою, насипати зелень і лагман готовий.
Рецепт скумбрия под маринадомУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Куриная печень с яблоками рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Французские салаты рецепты с фотоКурсы французского языка различного уровня и направленности
Рецепт домашнего печенья на смальцеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter