Лагман

ДРУГІ СТРАВИ
634 Лагман
Фото - Лагман
інгредієнти:
  • М´ясо (баранина, яловичина або свинина) 500 г
  • Картопля
  • Морква 2 шт.
  • Капуста білоголова 300 г
  • Баклажан 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Сіль
  • Спеції
  • Зелень
  • Локшина (домашня)
  • Олія рослинна

Соус.

 

 

 

М'ясо нарізати дрібними скибочками, картоплю кубиками, моркву, капусту, перець - соломкою, цибулю кільцями, помідори часточками, часник подрібнити.

Пасерувати цибулю в казанку в олії, додати м'ясо, смажити, доки не виділиться сік.

Покласти помідори, часник, перець, моркву, картоплю. Все смажити помішуючи до напівготовності.

Залити водою, дати закипіти, ввести сіль, спеції, капусту і тушкувати на повільному вогні.

Окремо зварити локшину, промити.

Коли соус готовий, варену локшину занурити в окріп, викласти шаром на тарілку, полити соусом і посипати зеленню.

Куриные отбивные. Куриные отбивные с помидорами.

Соус из хрена рецептПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе

Новогодний салат с копченой Курицей и интересным соусом. Летние салаты из Курицы с фото.

Тутрецепти гарячих страв

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Кулинарные сайты с фотоКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter