Лагман
- М´ясо (баранина, яловичина або свинина) 500 г
- Картопля
- Морква 2 шт.
- Капуста білоголова 300 г
- Баклажан 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сіль
- Спеції
- Зелень
- Локшина (домашня)
- Олія рослинна
Соус.
М'ясо нарізати дрібними скибочками, картоплю кубиками, моркву, капусту, перець - соломкою, цибулю кільцями, помідори часточками, часник подрібнити.
Пасерувати цибулю в казанку в олії, додати м'ясо, смажити, доки не виділиться сік.
Покласти помідори, часник, перець, моркву, картоплю. Все смажити помішуючи до напівготовності.
Залити водою, дати закипіти, ввести сіль, спеції, капусту і тушкувати на повільному вогні.
Окремо зварити локшину, промити.
Коли соус готовий, варену локшину занурити в окріп, викласти шаром на тарілку, полити соусом і посипати зеленню.
Куриные отбивные. Куриные отбивные с помидорами.
Соус из хрена рецептПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе
Новогодний салат с копченой Курицей и интересным соусом. Летние салаты из Курицы с фото.
Тутрецепти гарячих страв
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные сайты с фотоКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter