Лагман
636
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Приправа (для шашлику)
- Вода
- Олія соняшникова
- Зелень
М'ясо порізати шматочками, але не дуже дрібно, обсмажити на олії, додати приправу для шашлику.
Цибулю порізати півкільцями і додати до м'яса.
Моркву натерти на тертці для корейської моркви і додати до м'яса із цибулею. Обсмажити після додавання моркви 10 хвилин.
Залити 3 склянками води, посолити і варити до готовності м'яса.
Ріжки відварити окремо.
Порцію ріжків покласти на тарілку і залити бульйоном із м'ясом та овочами. Посипати зеленню.
Рецепты на праздничный стол: салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Ореховый торт без муки рецепт с фото пошаговоВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов
recepti.biz.uaРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі