"Квітка палаючої любові"
- Капуста білокачанна - 1,5-2 кг
- Рис - 1 скл.
- Гриби мариновані (400 мл) - 1 бан.
- Морква - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Томатна паста - 1,5 ст. л.
- Перець болгарський (червоний) - 1 шт
- Оцет (для маринаду) - 1 ст. л.
- Вода (для маринаду) - 1 / 2 скл.
- Часник (для маринаду) - 2 зуб.
- Зелень свіжа (для маринаду)
- Цукор-пісок (для маринаду)
- Сіль (для маринаду)
Для початку замаринуємо овочі .
Болгарський перець і одну моркву ріжемо на смужки.
Укладаємо в миску.
Змішуємо всі інгредієнти для маринаду.
Заливаємо овочі маринадом, накриваємо і відставляємо.
Поки овочі маринуються .
Ріжемо капусту короткими широкими скибочками.
Другу моркву тремо на тертці, цибулю ріжемо півкільцями.
Злегка обсмажуємо моркву і цибулю.
Коли цибуля стане прозорою додаємо гриби (попередньо зливши з них рідину), солимо, перчимо, можна додати лавровий лист . Смажимо кілька хвилин, тільки щоб овочі перемішалися.
Потім додаємо капусту, підливаємо склянку води і тушкуємо під закритою кришкою, на повільному вогні поки капуста не почне осідати, зрідка перемішуємо.
Коли капуста почне тушкуватися додаємо грибний маринад. Перемішуємо.
У середині робимо поглиблення, викладаємо туди промитий рис.
Заливаємо водою так, щоб ледь прикривала масу.
Коли вода почне кипіти ставимо на маленький вогонь і тушкуємо поки вода не википить.
Коли капуста вже готова додаємо томатну пасту, ретельно перемішуємо. Знімаємо і даємо настоятися кілька хвилин.
Викладаємо гіркою в тарілку, перець і моркву ріжемо на більш дрібні скибочки (залежить від розміру порції і тарілки). І починаючи знизу, в шаховому порядку встромляємо "пелюстки", чергуючи морква з перцем. У мене залишилося декілька смужок, я порубала їх дрібно і посипала між пелюстками.
От і все . прекрасне пісне блюдо готове . мариновані овочі дуже до речі .
Даруйте людям тільки приємні і теплі емоції . і нехай наш світ стане яскравішим від квітів і посмішок !. !. !. !. !. !.
www.recepti.biz.uaРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter