Квасоля зі свининою
- Квасоля (суха) 3 скл.
- Свинина (м´якоть) 300 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Банан 0.5 шт.
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Часник 1 зуб.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Кінза 1 пуч.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Кмин (зіра) 0.5 ч.л.
- Сіль
Квасолю залити на ніч водою, злити її, поставити варити, через годину додати нарізане шматочками м'ясо. Після закипання зняти піну, зробити маленький вогонь і тушкувати годину.
Заправка. На розігріту сковороду вилити олію. Укинути подрібнені: цибулю, помідор, зелену цибулю, часник, кмин і обсмажити на середньому вогні 15 хвилин.
Натерти моркву на тертці, нарізати банан маленькими шматочками. Через 2 години додати заправку, моркву і банан в каструлю, і тушкувати на слабкому вогні ще годину.
Как приготовить летний салат: рецепт салат охотничий. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Салати з ананасомсалати з ананасом
Купить мицелий - салат с белыми грибами.
recepti.biz.ua кулинарные рецепты салатов с фото
Купить грибы - салат с свежими шампиньонами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter