Квасоля зелена тушкована з овочами
- Квасоля стручкова зелена 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Олія рослинна 1 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Яйце 3 шт.
Помити і почистити квасолю, нарізати її крупними шматочками.
Викласти на сковороду, додати олію, посолити і поставити тушкуватися під кришкою на повільному вогні.
Тим часом порізати півкільцями цибулю, додати натерту моркву, порізати і додати помідори. При додаванні кожного наступного овоча добре все перемішувати.
Протушкувати ще трохи все разом, потім зробити бовтанку з яєць з чорним перцем і залити в сковороду. Тепер перемішувати не треба.
Вы кондитер из Петербурга - как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.
Печень с яблоками рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
рецепт шоколадного кекса на сметане
Мини-Капрезе на шпажках: приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter