Квасоля зелена "До-Ре-Мі"
749
інгредієнти:
- Квасоля (стручкова зелена, заморожена) 400 г
- Яйце 2 шт.
- Молоко 150 г
- Сіль
- Масло вершкове
Взяти заморожену стручкову квасолю.
Відварити до напівготовності в підсоленій киплячій воді 5-8 хвилин.
Відкинути на дуршлак.
Приготувати яєчну заливку - яйця збити, додати молоко і посолити.
На розігрітій сковорідці розтопити вершкове масло, додати квасолю, трохи обсмажити, залити яєчною сумішшю.
Дочекатися доки яєчна суміш "схопиться" і перемішати.
Викласти на тарілку.
Готовим со вкусом - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі