Квасоля з цибулею пореєм по-весняному
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля порей 8 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Молоко 300 мл
- Квасоля 200 г
- Сир 50 г
- Сухарі панірувальні 1 скл.
Замочити квасолю на 4 години. Так вона швидше звариться і буде більш м'якою.
Відварити квасолю до готовності 1,5-2 години. Посолити її у кінці варіння.
Нарізати цибулю і цибулю порей.
На сковороді розтопити масло і смажити в ньому цибулю і цибулю порей на невеликому вогні хвилин 15, доки цибуля не стане м'якою.
Зверху на цибулю поступово висипати борошно і вилити молоко.
Постійно помішуючи, довести до кипіння.
Додати квасолю. Продовжуючи помішувати, готувати ще 3 хвилини. Посолити, поперчити, додати кмин.
Перекласти все у вогнетривкий посуд і запікати ще хвилин 10 у духовці.
Готову запіканку можна посипати тертим сиром і сухарями.
Рецепты Для Мультиварки - суп чанахи рецепт. Рецепты супов и бульонов с фото.
Праздничные салаты - праздничные новогодние салаты. Как приготовить летний салат.
Рецепты салат с морепродуктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Готовим со вкусом: торты без выпечки рецепты с фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
www.recepti.biz.ua кулинария Украинская кухня
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter