Квасоля з шлуночками в горщиках
- Шлунки курячі 500 г
- Квасоля червона (суха) 2 скл.
- Спеції
- Вода
- Олія
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сметана 6 ст.л.
З вечора замочити квасолю водою (приблизно на 1 склянку квасолі 1 літр води).
Вранці промити квасолю.
Чищені шлунки помити й нарізати на 3-4 шматочки в залежності від їх розміру.
Очистити цибулю й нарізати.
Змастити горщики олією і викласти шарами: квасолю, шлуночки, цибулю.
Шари можна повторити двічі.
Додати спеції, сіль, столову ложку сметани, залити окропом і поставити на 60 хвилин у духовку.
recepti.biz.uaсалати з квасолею
Рецепты пончиков на кефиреИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Авокадо рецепт салатаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Холодные закуски рецептВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Рецепты приготовления канапе. Фуршеты канапе технология приготовления.
Фруктовый салат рецепт с фото http://recepti.biz.ua
Бисквитный маковый торт. Рецепт маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter