Квасоля з печінкою в соусі з томатного соку

ДРУГІ СТРАВИ
1650 Квасоля з печінкою в соусі з томатного соку
Фото - Квасоля з печінкою в соусі з томатного соку
інгредієнти:
  • Квасоля (біла) 400 г
  • Печінка 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква (велика) 1 шт.
  • Сік томатний 200 мл
  • Вода (гаряча) 100 мл
  • Борошно 1 ст.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль, перець
  • Кмин 1 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Зелень (петрушка)

Звечора замочити квасолю у великій кількості води, а вранці зварити її так, щоб не залишилося багато бульйону.

 

Порізати півкільцями цибулю і кружечками моркву, підсмажити на олії. Коли овочі зазолотяться, додати нарізану невеликими шматочками печінку, додати цукор, перець, насіння кмину, смажити до готовності.

 

Далі додати борошно, перемішати, додати томатний сік і трохи гарячої води, довести до кипіння, покласти квасолю, сіль і тушкувати все разом ще 5-7 хвилин на невеликому вогні. Зняти з вогню і додати часник та зелень.

 

Кулинарный сайт скачать фильм рататуй. Все кулинарно-домашние сайты.

Рецепты салат из редькиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter