Квасоля з печінкою в соусі з томатного соку
1650
інгредієнти:
- Квасоля (біла) 400 г
- Печінка 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Сік томатний 200 мл
- Вода (гаряча) 100 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль, перець
- Кмин 1 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Зелень (петрушка)
Звечора замочити квасолю у великій кількості води, а вранці зварити її так, щоб не залишилося багато бульйону.
Порізати півкільцями цибулю і кружечками моркву, підсмажити на олії. Коли овочі зазолотяться, додати нарізану невеликими шматочками печінку, додати цукор, перець, насіння кмину, смажити до готовності.
Далі додати борошно, перемішати, додати томатний сік і трохи гарячої води, довести до кипіння, покласти квасолю, сіль і тушкувати все разом ще 5-7 хвилин на невеликому вогні. Зняти з вогню і додати часник та зелень.
Кулинарный сайт скачать фильм рататуй. Все кулинарно-домашние сайты.
Рецепты салат из редькиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі