Квасоля з овочами
1271
інгредієнти:
- Квасоля
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Капуста цвітна
- Капуста броколі
- Олія рослинна
- Томат (або помідори)
- Сіль (перець)
Перед приготуванням квасолю необхідно замочити у воді (в ідеалі годин на 5). Коли квасоля набубнявіє, її треба відварити, доки не почне розпадатися.
Цибулю порізати півкільцями, моркву кільцями. Цибулю пасерувати на пательні в рослинній олії, додати моркву. Коли морква стане м'якою додати відварену цвітну капусту і броколі, квасолю і томат. Посолити, поперчити, додати води так, щоб накрила овочі. Тушкувати доки не випарується вода.
ЗдесьСтатья о Великом посте. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Книга Рецептов Для Мультиварки - рождественские блюда рецепты.
recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство
Рецепты юлии высоцкойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі