Квасоля з ковбасками
- Квасоля (суха, біла і червона) 350 г
- Часник 2 зуб.
- Лавровий лист 2 шт.
- Спеції (сіль, перець, цукор)
- Ковбаски (сирі) 3 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Помідор 800 г
- Вода 150 мл
Напередодні приготування страви необхідно замочити квасолю.
У день приготування: порубати дрібно зубчики часнику. Квасолю з половиною часнику закип'ятити у великій кількості води і варити під кришкою до тих пір, доки вона не стане м'якою (мінімум 1 годину). За 15 хвилин до повного приготування квасолі поперчити і посолити її.
Ковбаски проколоти в декількох місцях.
Добре обсмажити на олії.
Додати часник і обсмажити все разом близько 10 хвилин.
Помідори крупно порубати.
Викласти до ковбасок.
Залити водою, довести рідину до кипіння і тушкувати під кришкою близько 10 хвилин.
Квасолю злити і додати до томатів. Тушкувати ще хвилин 10. Приправити сіллю, перцем і щіпкою цукру.
Подавати гарячим.
Салат парижскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты в постСтатья о Великом посте. Сведения о постах православной церкви
Рецепты приготовления плова с мясом www.recepti.biz.ua
Туристические путевки: праздничные новогодние салаты. Простые рецепты вкусных салатов.
Кулинарные рецепты салатов с фото http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter