Квасоля з грибами
- Гриби свіжі (опеньки) 300 г
- Стручкова квасоля (заморожена) 400 г
- Квасоля червона консервована 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Рослинна олія
Гриби обсмажити.
Додати цибулю, порізану півкільцями і квасолю.
Тушкувати до готовності цибулі і квасолі, приблизно хвилин 15. Якщо недостатньо соку від квасолі, то додати трохи води.
Викласти консервовану квасолю разом з соком, прогріти. Видавити часник, посолити, поперчити. Вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати настоятися 10-15 хвилин.
При подачі посипати зеленню.
Рецепты салатов с фото: салат коктейль рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Потрясающе вкусный салат - салат с жареными грибами.
Салат с Белыми грибами рецепт легкий вкусныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Жареная куриная печень рецепты recepti.biz.ua
Салаты рецепты: салати з майонезом.
Рецепт пасхи в хлебопечке кенвуд 450Праздничный стол к Пасхе
www.recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии
Схема устройства эспрессо-машины. Кофеварки эспрессо Gaggia.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter