Квасоля з беконом та помідорами
- Квасоля (червона) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бекон (варено-копчений) 300 г
- Помідор (великий) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль (спеції)
- Зелень (петрушка)
- Олія рослинна
Квасолю замочити на ніч і зварити протягом 1,5 години.
Дрібно нарізати цибулю й обсмажити в олії до прозорості.
У бекону зрізати тверду шкірку, нарізати невеликими смужками і додати до цибулі. Обсмажити протягом 5 хвилин.
Додати квасолю, перемішати. Додати близько 50 мл кип'яченої гарячої води. Накрити кришкою і тушкувати протягом 10 хвилин.
Помідор занурити в окріп на півхвилини і зняти з нього шкірку. Половину помідора нарізати маленькими кубиками і додати у квасолю.
Посолити і додати спеції (мелена паприка і "суміш перців"), 0,5 ч. л. цукрового піску.
Другу половинку помідора натерти на дрібній тертці і додати подрібнені 2 зубчики часнику.
Додати у квасолю, перемішати, накрити кришкою і залишити тушкуватися ще 5 хвилин.
Перед подачею посипати рубаною петрушкою.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Каллы из мастики пошагово фотокаллы из мастики
recepti.biz Картошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Чанахи фасоль рецепт http://recepti.biz.ua
Пирог со шпинатом и щавелем. Рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter