Квасоля в горщику
- Чорна квасоля 2 бан.
- Вода 1 л
- Жир 3 ст.л.
- Селера (корінь) 1 шт.
- Перець халапеньо 3 шт.
- Сіль 2 ч.л.
Покласти квасолю у велику каструлю з важким дном. Додати 1 літр води, цибулину, жир (витоплене сало) і довести до кипіння. Накрити каструлю кришкою, зменшити вогонь і варити квасолю приблизно 10-15 хвилин, доки вона не стане м'якою. Квасоля постійно повинна бути покрита водою, додавати воду, якщо це необхідно.
Коли квасоля стане м'якою, покласти селеру, сіль та перець. Кип'ятити на повільному вогні ще 20 хвилин. Витягнути цибулину, прянощі і перець. Додати заправку і подавати до столу.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарный словарь. Кулинарные рецепты
Ржаная закваска рецепт с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт вкусной домашней колбасыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Парфюм и косметика в Duty Free: крем с манкой для торта. Крем для торта.
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Рецепт закуски рафаэллоУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter