Квасоля в горщиках
- Квасоля 2 скл.
- Вода (овочевий бульйон) 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений) 0.25 шт.
- Зира 1 шт.
- Сіль
- Сода 1 ч.л.
Квасолю замочити на ніч або залишити на годину у воді, додавши чайну ложку соди. Воду злити, залити холодною водою і варити до готовності.
Цибулю нарізати півкільцями товщиною близько 5 мм.
У сковороді розігріти олію, додати цибулю і смажити до готовності, приправивши сіллю, меленою зірою і перцем.
У керамічні горщики укласти шарами квасолю і смажену цибулю. Залити водою (овочевим бульйоном), додати по кілька ложок олії і поставити в духовку. Готувати при 170 градусах приблизно 30 хвилин. Готову квасолю розкласти по тарілках.
Готовим со вкусом - рецепт салата белочка.
Мясные салаты с ананасомМясные консервы
Закваски для йогурта Yogurton - приготовление йогурта в термосе. Внимание! Термосы и термокружки.
Рецепты Приготовления: праздничный салат на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.
Печенье барни цена в окейДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты с фото - рецепт пампушек с фото. Готовим со вкусом.
recepti.biz.ua рецепт салат морепродуктов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter