Квасоля в часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1109 Квасоля в часниковому соусі
Квасоля в часниковому соусі
інгредієнти:
  • Квасоля біла - 300 г
  • Помідор - 1 шт
  • Перець болгарський (червоний) - 1 шт
  • Часник - 6 зуб.
  • Горіхи грецькі - 2 ст. л.
  • Зелень кропу - 0,5 пучків.
  • Зелень кинзи - 0,5 пучків.
  • Вода (для соусу) - 100 мл
  • Вино біле сухе - 3 ст. л.
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Квасоля в часниковому соусі інгредієнти Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді, злити воду і промити.

Квасоля в часниковому соусі Цибулю злегка обсмажити, додати до неї нарізані помідор і перець. Тушкувати на маленькому вогні хвилин п´ять, поки овочі не стануть давати сік.

фото Квасоля в часниковому соусі Потім порізати зелень, додати до овочів, і продовжувати тушкувати на маленькому вогні.

Квасоля в часниковому соусі Квасоля біла У цей час робимо соус. У міксер завантажуємо часник, греуькі горіхи, вино і воду. Збиваємо все до однорідної маси.

Квасоля в часниковому соусі Помідор Викладаємо квасолю в сковороду з овочами, заливаємо соусом, солимо, перчимо до смаку. Тушкуємо все разом хвилин 5. Цього достатньо. Якщо залишити довше - квасоля потемніє, та й овочі втратять свій яскравий колір.

Квасоля в часниковому соусі Перець болгарський Смачного!.

Рецепты мясных салатов с ветчиной http://recepti.biz.ua

печеня в горщиках

Эксклюзивные торты на заказ: торт вышиванка рецепт.

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

рецепты салатов морепродукты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter