Квасоля в часниковому соусі
- Квасоля біла - 300 г
- Помідор - 1 шт
- Перець болгарський (червоний) - 1 шт
- Часник - 6 зуб.
- Горіхи грецькі - 2 ст. л.
- Зелень кропу - 0,5 пучків.
- Зелень кинзи - 0,5 пучків.
- Вода (для соусу) - 100 мл
- Вино біле сухе - 3 ст. л.
- Перець чорний
- Сіль
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді, злити воду і промити.
Цибулю злегка обсмажити, додати до неї нарізані помідор і перець. Тушкувати на маленькому вогні хвилин п´ять, поки овочі не стануть давати сік.
Потім порізати зелень, додати до овочів, і продовжувати тушкувати на маленькому вогні.
У цей час робимо соус. У міксер завантажуємо часник, греуькі горіхи, вино і воду. Збиваємо все до однорідної маси.
Викладаємо квасолю в сковороду з овочами, заливаємо соусом, солимо, перчимо до смаку. Тушкуємо все разом хвилин 5. Цього достатньо. Якщо залишити довше - квасоля потемніє, та й овочі втратять свій яскравий колір.
Смачного!.
Рецепты мясных салатов с ветчиной http://recepti.biz.ua
Эксклюзивные торты на заказ: торт вышиванка рецепт.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter