Квасоля "Томаttо - Помідоrrо"

ДРУГІ СТРАВИ
707 Квасоля "Томаttо - Помідоrrо"
Фото - Квасоля
інгредієнти:
  • Квасоля 0.75 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Помідори (великі) 2 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Рослинна олія
  • Сіль, перець
  • Спеції (білий перець, майоран, кмин)
  • Зелень (петрушка і коріандр) 1 пуч.
  • Бальзамічний оцет 1 ст.л.

Квасоля Варимо квасолю. Солити квасолю краще наприкінці варіння, так вона швидше звариться. Можна використовувати і консервовану квасолю.

Квасоля Цибулю нарізати соломкою, обсмажити на рослинній олії.

фото Квасоля Додати квасолю (без рідини).

Квасоля Видавити часник.

Квасоля Додати томатну пасту і трохи води (води рівно стільки, щоб можна було все добре розмішати. Її кількість залежить від густоти томатної пасти).

Квасоля Солимо, перчимо, додаємо спеції, бальзамічний оцет і нарізану зелень.

Квасоля Помідори ріжемо кружальцями. Укладаємо їх у форму для запікання.

Квасоля На кожен шматочок викладаємо квасолю.

Квасоля Накриваємо шматочками, що залишилися.

Квасоля Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Прикрашаємо петрушкою, оливками і подаємо до столу. 

 

Рецепт борща Украинского без мясаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты приготовления блюд - кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.

Рецепты выпечка в микроволновой печиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Приготовь заварные пирожные дома - рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.

Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт.

Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимозы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter