Квасоля "Томаttо - Помідоrrо"
- Квасоля 0.75 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідори (великі) 2 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Рослинна олія
- Сіль, перець
- Спеції (білий перець, майоран, кмин)
- Зелень (петрушка і коріандр) 1 пуч.
- Бальзамічний оцет 1 ст.л.
Варимо квасолю. Солити квасолю краще наприкінці варіння, так вона швидше звариться. Можна використовувати і консервовану квасолю.
Цибулю нарізати соломкою, обсмажити на рослинній олії.
Додати квасолю (без рідини).
Видавити часник.
Додати томатну пасту і трохи води (води рівно стільки, щоб можна було все добре розмішати. Її кількість залежить від густоти томатної пасти).
Солимо, перчимо, додаємо спеції, бальзамічний оцет і нарізану зелень.
Помідори ріжемо кружальцями. Укладаємо їх у форму для запікання.
На кожен шматочок викладаємо квасолю.
Накриваємо шматочками, що залишилися.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Прикрашаємо петрушкою, оливками і подаємо до столу.
Рецепт борща Украинского без мясаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты приготовления блюд - кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.
Рецепты выпечка в микроволновой печиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовь заварные пирожные дома - рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт.
Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимозы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter