Квасоля по-домашньому в томатному соусі
4829
інгредієнти:
- Квасоля 0.5 кг
- Морква 3 шт.
- Томатна паста
- Помідор 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Приправа (сіль, перець, лавровий лист, карі)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Квасолю промити, залити водою і варити до готовності.
Нарізати моркву, помідори (кубиками), цибулю півкільцями, часник дрібно нарубати і обсмажити трохи. Додати томатної пасти і води 200-250 г. Тушкувати 10 хвилин.
Додати в соус варену квасолю, розмішати.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепти блюд на кожен день.
Рецепты Тортов: рецепт смачного торта. Скороварки для приготовления каши.
Тыквенный пирог из тыквы www.recepti.biz.ua
Салаты рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт салата подсолнухКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі