Квасоля на закуску
- Квасоля 1.5 скл.
- Морква 2 шт.
- Ріпчаста цибуля 2 шт.
- Олія 2 скл.
- Паста томатна 2 скл.
- Спеції
- Сіль
- Вода 0.7 л
Промити квасолю. Заморожену розморозити. Залити водою на деякий час. Дати набрякнути. Воду злити і набрати нову, відварити квасолю.
У міру готовності квасолі зайву воду злити, додати терту моркву, дрібно порізану цибулю.
Тушкувати хвилин 10. Додати олію, перемішати. Тушкувати 5 хвилин.
Додати томатну пасту, спеції і сіль. Дати настоятися.
Подати до столу можна в гарячому вигляді або в холодному, попередньо виклавши в салатник. Можна прикрасити рубаною зеленню.
Рецепт салата тещин язык www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салат с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
www.recepti.biz.ua Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой
Рецепты тортов на любой вкус - ореховая паста рецепт.
Поставщики кофе эспрессо. Лучшая компактная кофеварка эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter