Квасоля гостра з консервованими помідорами

ДРУГІ СТРАВИ
702 Квасоля гостра з консервованими помідорами
Фото - Квасоля гостра з консервованими помідорами
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Приправа (чилі) 0.5 ч.л.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Сіль
  • Квасоля (велика) 100 г
  • Помідор (консервовані) 6 шт.
  • Морква 2 шт.

Квасоля гостра з консервованими помідорами Зварити квасолю у великій кількості підсоленої води (швидко википає) 1,5 години.

Через кожні 30 хвилин перевіряти, чи не википіла вода, при необхідності підлити.

Квасоля гостра з консервованими помідорами Цибулю нарізати дрібними кубиками. Поставити чавунний посуд на вогонь, розігріти олію. Спасерувати цибулю.

фото Квасоля гостра з консервованими помідорами Моркву натерти на дрібній тертці, додати в посудину з цибулею.

Квасоля гостра з консервованими помідорами Консервовані помідори звільнити від шкірки.

Квасоля гостра з консервованими помідорами Нарізати очищені помідори дрібними кубиками.

Квасоля гостра з консервованими помідорами Додати помідори у спільну посудину на вогонь, перемішати, додати сіль. Додати варену квасолю. Приправити чилі. 

Тушкувати страву на повільному вогні 20 хвилин.

рецепты выпечки без муки

салат радичио рецепты

Карчма Украинская кухня. Украинская кухня в древности.

Рецепт торт наполеонИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter