Квасоля гостра з консервованими помідорами
718
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Приправа (чилі) 0.5 ч.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Сіль
- Квасоля (велика) 100 г
- Помідор (консервовані) 6 шт.
- Морква 2 шт.
Зварити квасолю у великій кількості підсоленої води (швидко википає) 1,5 години.
Через кожні 30 хвилин перевіряти, чи не википіла вода, при необхідності підлити.
Цибулю нарізати дрібними кубиками. Поставити чавунний посуд на вогонь, розігріти олію. Спасерувати цибулю.
Моркву натерти на дрібній тертці, додати в посудину з цибулею.
Консервовані помідори звільнити від шкірки.
Нарізати очищені помідори дрібними кубиками.
Додати помідори у спільну посудину на вогонь, перемішати, додати сіль. Додати варену квасолю. Приправити чилі.
Тушкувати страву на повільному вогні 20 хвилин.
Карчма Украинская кухня. Украинская кухня в древности.
Рецепт торт наполеонИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі