Квасоля
- Квасоля (біла, велика) 500 г
- Селера черешкова (гілочки) 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець чорний (горошком) 6 шт.
- Перець духмяний 6 шт.
- Помідор 6 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Орегано
- Часник 3 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
Замочуємо на ніч квасолю. Відціджуємо і ставимо варити разом з морквою, селерою, перцем горошком і запашним до готовності.
Підлива. Пасеруємо на оливковій олії дрібно нарізану цибулю і часник дрібними часточками.
Очищаємо 4 помідори від шкірки і насіння, мелемо в блендері і кладемо до цибулі з часником, солимо, перчимо і тушкуємо хвилин 10 на слабкому вогні. Кладемо дрібно нарізану петрушку. Все вимішуємо і відставляємо.
Відціджуємо квасолю, викидаємо перець, селеру і варену моркву. Викладаємо все у форму для духовки.
Лимон очищаємо від шкірки і вирізаємо часточки без перетинок (вони гірчать).
Ріжемо на дрібні шматочки і кладемо в квасолю.
Додаємо підливу і все обережно перемішуємо.
Два помідори ріжемо на кружечки і накриваємо квасолю зверху. Посипаємо сіллю, перцем та орегано. Ставимо в духову шафу, нагріту до 180 градусів на 1 годину.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты греческой кухни с фото.
Как приготовить летний салат: легкие блюда.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепт домашних печений.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Адреса сайтов с кулинарными рецептамиКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter