Квасоля
724
інгредієнти:
- Квасоля (свіжа) 1 кг
- Часник 2 зуб.
- Помідор (великі) 4 шт.
- Фарш 200 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Насіння кінзи (мелене) 1.5 ч.л.
Промити й нарізати квасолю.
Часник подрібнити. Обсмажити разом з меленою кінзою на олії. Зменшити вогонь і всипати квасолю. Тушкувати під кришкою до тих пір, доки квасоля не змінить колір (до напівготовності).
Із фаршу скачати невеликі фрикадельки (за бажанням додати в них трохи петрушки) і обсмажити окремо на сковороді.
Додати в квасолю подрібнені помідори.
Потім додати томатну пасту і фрикадельки. Посолити. Тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності, близько півгодини.
Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные рецепты праздничных блюд.
Рецепт приготовление селедки под шубой. Рецепт приготовления сельдь под шубой.
Развитие американской кухни. Северо американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі