Квасолевий айнтопф із яловичини

ДРУГІ СТРАВИ
559 Квасолевий айнтопф із яловичини
Фото - Квасолевий айнтопф із яловичини
інгредієнти:
  • Квасоля біла 250 г
  • Вода 1 л
  • Помідор 500 г
  • М´ясо 500 г
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Морква 2 шт.
  • Кабачoк 400 г
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Розмарин сушений
  • Кмин сушений
  • Любисток
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Квасолевий айнтопф з яловичини інгредієнти Квасолю залити водою і залишити на 12 годин.

Потім додати очищені помідори і відварити.

Квасолевий айнтопф з яловичини М'ясо обсмажити, додати цибулю, часник, моркву і смажити до прозорості цибулі.

фото Квасолевий айнтопф з яловичини Додати квасолю.

Квасолевий айнтопф з яловичини Квасоля біла Додати тушковані зі спеціями кабачки, сіль, перець.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественская выпечка рецепты. Рецепты выпечки.

Рецепты пасхи и куличей для хлебопечкиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

кулинарный поединок официальный сайт

кульки полиэтиленовые с замком

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты мясных закусок с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter