Квасолевий айнтопф із яловичини
559
інгредієнти:
- Квасоля біла 250 г
- Вода 1 л
- Помідор 500 г
- М´ясо 500 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Морква 2 шт.
- Кабачoк 400 г
- Лист лавровий 1 шт.
- Розмарин сушений
- Кмин сушений
- Любисток
- Перець чорний мелений
- Сіль
Квасолю залити водою і залишити на 12 годин.
Потім додати очищені помідори і відварити.
М'ясо обсмажити, додати цибулю, часник, моркву і смажити до прозорості цибулі.
Додати квасолю.
Додати тушковані зі спеціями кабачки, сіль, перець.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественская выпечка рецепты. Рецепты выпечки.
Рецепты пасхи и куличей для хлебопечкиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
кулинарный поединок официальный сайт
кульки полиэтиленовые с замком
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты мясных закусок с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі