Квасолеві ковбаски
723
інгредієнти:
- Квасоля 300 г
- Вівсяні пластівці 5 ст.л.
- Фарш м´ясний 150 г
- Яйце 1 шт.
- Зелена цибуля
- Петрушка
- Сіль
- Перець чорний
- Кмин
- Мускатний горіх
- Часник гранульований
- Панірувальні сухарі
- Рослинна олія
Квасолю відварити до готовності, промити і остудити.
Вівсяні пластівці разом з квасолею пропустити через м'ясорубку (можна у блендері).
Додати м'ясний фарш, спеції і зелень.
Формуючи з фаршу ковбаски, обваляти у сухарях і смажити на рослинній олії.
Суп чанахи рецепт в кастрюлеКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты капусты пелюстки.
Настоящий суп харчо с фото: салати з крабовими паличками рецепти.
Рецепты салат морепродуктыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі