Квасолеві котлети
- Крупа манна 100 г
- Квасоля (червона) 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 1 шт.
Квасолю покласти у воду на ніч.
Набряклу квасолю відварити до м'якості.
У киплячу воду висипати манну крупу.
При постійному помішуванні повинна вийти густа манна каша.
Цибулю нарізати кубиками й обсмажити на жиру до золотистого кольору.
Варену квасолю з'єднати з манною крупою, перемішати і пропустити через м'ясорубку.
У фарш додати підсмажену цибулю, сире яйце, посолити і добре перемішати.
Зробити котлети й обваляти в борошні.
Обсмажити з двох сторін на соняшниковій олії до рум'яного кольору.
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кондитерские формы - кокосовые кексы рецепт.
Диетические блюда для похудения: салаты с консервой.
Украинская кухняИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Чанахи рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарный сайт пряные травы. Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, квас, торт, окрошка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter