Квасолеве рагу
- Квасоля червона консервована 2 бан.
- Картопля 5 шт.
- Солоний огірок 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Аджика пекуча 1 ч.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець чорний горошком 5 шт.
- Сіль
- Перець мелений (чорний і білий)
- Селера (сушена)
- Олія
Картоплю крупно ріжемо, кладемо в каструлю, заливаємо водою, щоб тільки прикрити картоплю. Додаємо сіль, лавровий лист, перець горошком.
Робимо засмажку. Цибулю ріжемо дрібно, моркву кружечками - обсмажуємо на олії з додаванням мелених перців.
Додаємо томатну пасту.
Додаємо борошно, ретельно перемішуємо. Знімаємо з вогню.
Ріжемо солоні огірки.
Картопля закипіла, хвилин через 5 додаємо солоні огірки і сушену селеру. Закипає.
Додаємо засмажку. Закипає.
Додаємо квасолю. Перемішуємо.
Ставимо на повільний вогонь і тушкуємо, періодично помішуючи, щоб не підгоріло хвилин 20.
Подаємо із зеленню. Можна додати часник.
Торты на заказ в Королеве - торт на день народження.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.
Готовим со вкусом - выпечка на новый год с фото.
http://recepti.biz.uaМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Продажа сельхозсырья,цветы - оригинальные салаты из морепродуктов.
recepti.biz.ua майонез домашний
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter