Квашена капуста з м'ясом і копченостями в горщику
- Капуста (квашена) 500 г
- М´ясо (свинина) 400 г
- Шпик (копчений) 100 г
- Ковбаска (копчена) 100 г
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати на невеликі шматочки.
Нарізати шматочками шпик і копчені ковбаски.
Скласти м'ясо на дно горщика.
На м'ясо покласти частину квашеної капусти.
На капусту викласти нарізаний шпик і ковбаски.
Покласти ще один шар капусти.
Трохи додати чорного перцю.
Поставити горщики у духовку при 200-210 градусах на 40-60 хв. До готовності м'яса.
Дуже добре тушкована капуста з копченим присмаком поєднується з картопляним пюре.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Кулинарные блоги
recepti.biz.ua закуски и соусы из хрена
Печень рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт закуски рафаэллоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.ua технология приготовления блюд из яиц
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter