Кус-кус у соусі із салямі

ДРУГІ СТРАВИ
597 Кус-кус у соусі із салямі
Фото - Кус-кус у соусі із салямі
інгредієнти:
  • Ковбаса (салямі)
  • Сосиска (ковбаса, докторська, варена, шинка, сардельки)
  • Цибуля ріпчаста
  • Томатна паста
  • Бульйон (кубик)
  • Спеції (травички сушені)
  • Сіль, перець
  • Часник 3 зуб.
  • Кус-кус

Кус-кус в соусі з салямі інгредієнти Нарізати усе ковбасне, сосиски, сардельки, шинку кубиками або скибочками.

Салямі повинно бути за кількістю стільки ж, скільки інших ковбасних виробів. Салямі слід нарізати більш тонкими смужками.

Дрібно нарізати цибулю (багато, у два рази більше, ніж ковбаси).

Усе викласти у сковорідку з олією, трохи обсмажити.

Додати бульйонний кубик, спеції, сушені трави, томатну пасту, подрібнений часник, підлити води.

Тушкувати до повного розчинення цибулі.

Кус-кус в соусі з салямі У тарілку висипати кус-кус, залити кип'яченою водою (можна ще насипати подрібнену частину бульйонного кубика, перемішати). На порцію у 3 ст. л. зерняток кус-куса треба 12 ст. л. кип’яченої води.

Через 5 хвилин настоювання під кришкою, коли кус-кус "розпустився", перемішати його із ковбасною заготовкою.

фото Кус-кус в соусі з салямі

Рецепты с пошаговыми фото - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Закупка рецепты.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата белочка.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат радичио рецепты.

праздничные кулинарные рецепты вторые блюда

recepti.biz Плов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты

www.recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания

Украинская кухня рецепты. Старинная Украинская кухня.

recepti.biz.ua способ приготовления салата мимоза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter