Кус-кус по-туніськи
- Кус-кус 1 скл.
- Баранина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 4 шт.
- Помідор (томат) 4 шт.
- Перець болгарський зелений 6 шт.
- Гарбуз 0.25 шт.
- Нут 1 скл.
- Спеції (перець гострий, часник)
- Олія оливкова 0.5 скл.
Крупу спочатку змочити олією і добре перемішати.
Потім додати 1/4 склянки теплої води і добре перем'яти крупу руками.
Крупинки повинні злипнутися. Розмістити зволожену крупу у верхню частину пароварки і залишити на пару від варіння м'яса 20 хв, потім зняти, додати трохи рідини, знову обім'яти, поставити на пар. Продовжувати протягом години, доки крупа не стане м'якою і розсипчастою. Якщо кус-кус купити вже оброблений паром, процес спрощується, крупу залити окропом і дати постояти 10 хв.
У нижню частину пароварки помістити замочений звечора горох, м'ясо, залити водою і варити протягом години, потім додати порізані овочі, цибулю, спасеровану з часником і томатом, продовжувати варити. Зелений перець обсмажити на олії. Наприкінці варіння додати спеції, сіль.
На дно тарілки викласти кус-кус, полити бульйоном, зверху покласти м'ясо, овочі, смажений перець, подавати гарячим.
Рецепты тортов без выпечки recepti.biz.ua
Рецепты Для Мультиварки: изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.
Рецепт Холодные закуски вкусно и просто www.recepti.biz.ua
ЗдесьИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Пирог со шпинатом и сыром из слоеного тестаПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter