Кус-кус по-туніськи

ДРУГІ СТРАВИ
804 Кус-кус по-туніськи
Фото - Кус-кус по-туніськи
інгредієнти:
  • Кус-кус 1 скл.
  • Баранина 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Помідор (томат) 4 шт.
  • Перець болгарський зелений 6 шт.
  • Гарбуз 0.25 шт.
  • Нут 1 скл.
  • Спеції (перець гострий, часник)
  • Олія оливкова 0.5 скл.

Бив меслом, кус-кус по-туніський інгредієнти

Бив меслом, кус-кус по-туніський Крупу спочатку змочити олією і добре перемішати.

фото Бив меслом, кус-кус по-туніський Потім додати 1/4 склянки теплої води і добре перем'яти крупу руками.

Бив меслом, кус-кус по-туніський Кус-кус Крупинки повинні злипнутися. Розмістити зволожену крупу у верхню частину пароварки і залишити на пару від варіння м'яса 20 хв, потім зняти, додати трохи рідини, знову обім'яти, поставити на пар. Продовжувати протягом години, доки крупа не стане м'якою і розсипчастою. Якщо кус-кус купити вже оброблений паром, процес спрощується, крупу залити окропом і дати постояти 10 хв.

Бив меслом, кус-кус по-туніський Баранина У нижню частину пароварки помістити замочений звечора горох, м'ясо, залити водою і варити протягом години, потім додати порізані овочі, цибулю, спасеровану з часником і томатом, продовжувати варити. Зелений перець обсмажити на олії. Наприкінці варіння додати спеції, сіль.

Бив меслом, кус-кус по-туніський Цибуля ріпчаста На дно тарілки викласти кус-кус, полити бульйоном, зверху покласти м'ясо, овочі, смажений перець, подавати гарячим.

Рецепты тортов без выпечки recepti.biz.ua

Рецепты Для Мультиварки: изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.

Рецепт Холодные закуски вкусно и просто www.recepti.biz.ua

ЗдесьИзготовим мебель для кухни на собственном производстве

Пирог со шпинатом и сыром из слоеного тестаПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter