Кус-кус із морепродуктами

ДРУГІ СТРАВИ
660 Кус-кус із морепродуктами
Фото - Кус-кус із морепродуктами
інгредієнти:
  • Коктейль морський (кальмар, каракатиця, мідії, очищені креветки, восьминоги) 250 г
  • Кус-кус 100 г
  • Часник 3 зуб.
  • Олія оливкова
  • Соєвий соус
  • Приправа (для морепродуктів)

Кус-кус з морепродуктами інгредієнти Розморозити морепродукти.

Кус-кус з морепродуктами Часник розрізати на кілька частин.

фото Кус-кус з морепродуктами У глибокій сковороді розігріти оливкову олію і відправити туди часник, тримати на повільному вогні, щоб він віддав свій аромат.

Кус-кус з морепродуктами Коктейль морський Вийняти з олії часник і відправити у сковороду морепродукти, посипати приправами. Тушкувати близько 1 хвилини, виділений «бульйон» злити в окрему ємність, додати соєвий соус і обсмажити ще хвилину.

Кус-кус з морепродуктами Кус-кус Запарити кускус за інструкцією на пачці, але додати трохи менше води, додати «бульйон» від морепродуктів, посолити. Помішувати виделкою, щоб кус-кус не злипнувся.

Кус-кус з морепродуктами ЧасникВикласти кус-кус на тарілку, зверху - морепродукти, прикрасити.

Кус-кус з морепродуктами Олія оливкова

Рулет из куриной грудки с финиками тут

Арахисовое масло рецепт жжУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Сеть магазинов Да - салат из моря продуктов.

Праздничные новогодние блюдаПраздничная компания

Заправка для фруктового салата. Салат цезарь рецепт заправки.

Туткульки

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов из креветок с фото. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter