Кус-кус із морепродуктами
- Коктейль морський (кальмар, каракатиця, мідії, очищені креветки, восьминоги) 250 г
- Кус-кус 100 г
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова
- Соєвий соус
- Приправа (для морепродуктів)
Розморозити морепродукти.
Часник розрізати на кілька частин.
У глибокій сковороді розігріти оливкову олію і відправити туди часник, тримати на повільному вогні, щоб він віддав свій аромат.
Вийняти з олії часник і відправити у сковороду морепродукти, посипати приправами. Тушкувати близько 1 хвилини, виділений «бульйон» злити в окрему ємність, додати соєвий соус і обсмажити ще хвилину.
Запарити кускус за інструкцією на пачці, але додати трохи менше води, додати «бульйон» від морепродуктів, посолити. Помішувати виделкою, щоб кус-кус не злипнувся.
Викласти кус-кус на тарілку, зверху - морепродукти, прикрасити.
Рулет из куриной грудки с финиками тут
Арахисовое масло рецепт жжУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Сеть магазинов Да - салат из моря продуктов.
Праздничные новогодние блюдаПраздничная компания
Заправка для фруктового салата. Салат цезарь рецепт заправки.
Туткульки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов из креветок с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter