Кус-кус із червоною капустою та бараниною
- Баранина (ягнятина) 300 г
- Кус-кус 250 г
- Масло вершкове 20 г
- Морква 1 шт.
- Капуста червоноголова 0.25 шт.
- Селера (стеблова) 2 шт.
- Цибуля зелена 1 шт.
- Кінза (зелень)
- Фета 100 г
- Часник 1 зуб.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
М'ясо баранини або свинини нарізати дрібно соломкою.
У сковороду налити оливкової олії і обсмажити м'ясо до коричневої скоринки хвилин 5.
Нашаткувати капусту, натерти моркву, нарізати селеру, зелену цибулю, кінзу.
Приготувати кус-кус. Крупу залити киплячою водою і додати вершкове масло, зачекати 5 хвилин або доки крупа не вбере всю воду.
До готового кус-кусу додати овочі, часник, лимонний сік, фету, добре перемішати, посолити, поперчити.
При подачі додати шматочки м'яса і кінзу.
Рождество рецепт www.recepti.biz.ua
recepti.biz.uaВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты для хлебопечки, вкусно - фруктовые десерты рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Купить сметану, цены: рецепт шоколадного кекса на сметане.
Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter