Кус-кус із червоною капустою та бараниною

ДРУГІ СТРАВИ
662 Кус-кус із червоною капустою та бараниною
Фото - Кус-кус із червоною капустою та бараниною
інгредієнти:
  • Баранина (ягнятина) 300 г
  • Кус-кус 250 г
  • Масло вершкове 20 г
  • Морква 1 шт.
  • Капуста червоноголова 0.25 шт.
  • Селера (стеблова) 2 шт.
  • Цибуля зелена 1 шт.
  • Кінза (зелень)
  • Фета 100 г
  • Часник 1 зуб.
  • Сік лимона 1 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)

Кус-кус з червоною капустою і бараниною інгредієнти М'ясо баранини або свинини нарізати дрібно соломкою.

 

Кус-кус з червоною капустою і бараниною У сковороду налити оливкової олії і обсмажити м'ясо до коричневої скоринки хвилин 5.

фото Кус-кус з червоною капустою і бараниною Нашаткувати капусту, натерти моркву, нарізати селеру, зелену цибулю, кінзу.

Кус-кус з червоною капустою і бараниною Баранина Приготувати кус-кус. Крупу залити киплячою водою і додати вершкове масло, зачекати 5 хвилин або доки крупа не вбере всю воду.

Кус-кус з червоною капустою і бараниною Кус-кус До готового кус-кусу додати овочі, часник, лимонний сік, фету, добре перемішати, посолити, поперчити.

При подачі додати шматочки м'яса і кінзу.

 

Рождество рецепт www.recepti.biz.ua

recepti.biz.uaВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Рецепты для хлебопечки, вкусно - фруктовые десерты рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Купить сметану, цены: рецепт шоколадного кекса на сметане.

Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки